Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

6η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - 20/3 - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ"

 


O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Σημαντικές προσωπικότητες έχουν προσκληθεί προκειμένου να τιμηθεί η  Γυναίκα  στον σύγχρονο κόσμο και η προσφορά της καθεμίας στον εκάστοτε χώρο.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 7:00 μ. μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού  “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” (Μυκάλης 51, Πειραιάς).

 

Την έναρξη θα κηρύξει ο  Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και CEO International Action Art, κος Ιωάννης Μαρωνίτης και στη συνέχεια θα βραβευτούν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, όπου η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

 
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις άστεγες γυναίκες που φιλοξενούνται στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας που λειτουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Πρόκειται για ένα σημαντικό κοινωνικό έργο που σκοπό έχει την επανένταξη στην κοινωνία των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και όχι η διαιώνιση της φτώχειας. Μέσω δράσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται ειδικά σε γυναίκες, αλλά και επιστημονικών ομάδων που ασχολούνται με την ψυχική υγεία των γυναικών, ενισχύουμε την γυναικεία αυτοπεποίθηση και την επιχειρηματικότητα. Όλες οι παραπάνω δομές είναι σύγχρονες και υψηλής ποιότητας, εξυπηρετώντας εκατοντάδες οικογένειες και συνανθρώπους μας, που χρειάζονται πραγματικά τη στήριξή μας.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2023 UNESCO club for Pireus and Islands, All rights reserved.Ενημέρωση για τα μέλη του ομίλου.Our mailing address is:
UNESCO club for Pireus and Islands
Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1
Nikaia 18454
Greece
Add us to your address book
Want to change how you receive these emails?You can update your preferences or unsubscribe from this list.Email Marketing Powered by Mailchimp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου