Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Χρίστος Μοδέστου - Έλα μαζί μου


 Ο Χρίστος Μοδέστου με την σταθερή του συνεργάτη Μαρία Τύμπα, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς.

Το όνομα της παράστασης αυτής είναι “Έλα μαζί μου", τίτλος του ομώνυμου τραγουδιού που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν.
Ένα αφιέρωμα που ξεκινά από το Μάνο Χατζιδάκι και μνημονεύει όλους αυτούς τους Έλληνες συνθέτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, όπως: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Μάριο Τόκα, Γιάννη Σπανό, Δημήτρη Λάγιο κ.α., με αναφορές στο ρεμπέτικο καθώς και τραγούδια από την παράδοσης μας.
Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΑΙΑ (Audio Institute of America), συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο. Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου».
Τρίτες 2 και 9 Αυγούστου
21:30
Βυζαντινό Φρούριο Τρικάλων
TUESDAY, 9 AUGUST 2022 AT 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου