Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

#ΜουσικήΤεχνόπολη | Πρόγραμμα – Μέρος Β’ | Σεπτέμβριος 2022 Τεχνόπολη

 


#ΜουσικήΤεχνόπολη | Πρόγραμμα – Μέρος Β’ | Σεπτέμβριος 2022 Τεχνόπολη

Ο πιο αγαπημένος μουσικός θεσμός στην καρδιά της πόλης, η Μουσική Τεχνόπολη, συνεχίζει δυναμικά τον Σεπτέμβριο με μια σειρά από ξεχωριστές συναυλίες που ολοκληρώνουν τη φετινή συναυλιακή σεζόν της Τεχνόπολης με τον πιο ιδανικό τρόπο.
Έπειτα από 31 αξέχαστες μουσικές βραδιές από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, αμέτρητες sold-out εμφανίσεις, εντυπωσιακά shows, φεστιβάλ και συναυλίες που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στο μουσικό καλοκαίρι, έρχεται το δεύτερο μέρος της Μουσικής Τεχνόπολης με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει από έντεχνο και λαϊκό μέχρι ροκ και hip-hop. Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό, φεστιβάλ αλλά και ένα συγκινητικό μουσικό αφιέρωμα συνθέτουν το πρόγραμμα της Μουσικής Τεχνόπολης Σεπτεμβρίου.
▶️Αναλυτικό Πρόγραμμα:
Σεπτέμβριος
🔸Πέμπτη 01.09: Monophonics & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ – Greek Tour 2022
🔸Παρασκευή 02.09 & Σάββατο 03.09: Off The Hook Festival
🔸Τρίτη 06.09: Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias – “ANIME”
🔸Τετάρτη 07.09: Παυλος παυλιδης & Hotel Alaska
🔸Σάββατο 10.09: 1000mods
🔸Δευτέρα 12.09: Giannis Haroulis
🔸Πέμπτη 15.09: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C
🔸 Παρασκευή 16.09: «Μάνος Λοΐζος – ΜΕΤΑ» Μια συναυλία-γιορτή για τα 35 χρόνια του Αθήνα9.84
Και αυτόν τον Σεπτέμβριο, η καρδιά της μουσικής χτυπά στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι!
*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.
*Ο Δήμος Αθηναίων φέρνει για πρώτη φορά τον πολιτισμό στην οθόνη των κινητών μας με ένα κλικ! Όλες οι τρέχουσες και μελλοντικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, πολιτιστικά νέα, μουσεία, venues φτάνουν στο χέρι μας γρήγορα και εύκολα μέσα από το επίσημο portal του πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων https://cultureisathens.gr/ και app που μας ενημερώνουν κάθε στιγμή για το τι τρέχει στην πόλη και στη γειτονιά μας!
Τώρα δωρεάν σε IOS ή Android το "Culture is Athens/ Πολιτισμός είναι η Αθήνα" και βάζουμε τον πολιτισμό στη ζωή μας εύκολα και απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου