Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

12ο Παιδικό Χορευτικό Φεστιβάλ Μαρμαρίου Ευβοίας

 

Στο πανέμορφο Μαρμάρι Ευβοίας την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε το 12ο Παιδικό Χορευτικό Φεστιβάλ Μαρμαρίου

Χορευτικά συγκροτήματα από Χαλκίδα, Ερέτρια, Στύρα και Μαρμάρι
Με εντυπωσιακές παραδοσιακές φορεσιές γέμισαν την ιδιαίτερα προσεγμένη εξέδρα με την εκτέλεση των Ελληνικών προγραμμάτων των χορών τους.
Χαρούμενα γελαστά παιδικά πρόσωπα γέμισαν με αισιοδοξία όλους εμάς που παρακολουθούσαμε, ότι όσο υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν και βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ελληνικού Πολιτισμού, ο πολιτισμός της Χώρας μας θα έχει την παγκόσμια επιβεβαίωση που της ανήκει.
Η διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Χορωδιών για τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων κ. Νία Κομπορόζου, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του προέδρου του ομίλου κ. Ιωάννη Μαρωνίτη , συνεχάρη για την οργάνωση του 12ου φεστιβάλ Μαρμαρίου, που στηρίζει τον θεσμό, σχεδόν από την έναρξή του.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πολύ αγαπητός και δραστήριος δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, συγχαίροντας πρώτα από όλους τους μικρούς χορευτές για τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ τους δασκάλους, τους γονείς των παιδιών και όλους τους κατοίκους, που με την παρουσία τους πλημμύρισαν τον χώρο της εκδήλωσης.
Η κ. Κομπορόζου κάλεσε επί σκηνής για την επίδοση των αναμνηστικών
τον εκπρόσωπο της Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO στην Ελλάδα κ. Γιάννη Μανώλη επισημαίνοντας ότι η παρουσία του ήταν τιμή για το Φεστιβάλ, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι θα στηρίζει αυτό το θεσμό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου