Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥΣ

 Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών εόρτασε, στις 20-9-«2020» στο Τρόπαιο Μάχης Μαραθώνα, σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας την Φθινοπωρινή Ισημερία και απέδωσε τιμές στους Μαραθωνομάχους αβάπτιστους προγόνους μας, που αγωνίστηκαν για να μην περάσουν οι ορδές της εθελοδουλίας στην Ευρώπη. Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από το Υ.Σ.Ε.Ε. και τον Οίκο Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος». Ευχαριστούμε τις «Σπαρτιάτικες Μόρες» που πλαισίωσαν και συμμετείχαν στην Ιεροπραξία. 

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ως μια θρησκεία φυσική και ουδέποτε ιδρυθείσα από κάποιο ιερατείο, συνεορτάζει με όλη την Ιερή Φύση, τους Θεούς, τις Θεές και τα προγονικά πνεύματα, την Φθινοπωρινή Ισημερία. Είναι η εποχή που η Θεά Περσεφόνη αποχαιρετά τον δικό μας υφήλιο κόσμο και κατέρχεται στο βασίλειο του Πλούτωνα. Ένα σεληνιακό μήνα μετά, η Θεά θα μεταφέρει τον Ηλιακό Θεό Ηρακλή ως Ήλιο Δημήτριο ή Ήλιο των νεκρών, στον κάτω κόσμο, ως την ψυχική σπίθα που είναι απαραίτητη για να κρατήσει ζωντανή τη ζωή που κυοφορείται μέσα στην Γαία κατά την περίοδο του Χειμώνα.

Όπως η Θεά Πρσεφόνη φέρει την πνοή του Θεού Ήλιου στον κάτω κόσμο, έτσι και η μνημόνευση των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για να κρατήσουν το φως του Ελληνισμού άσβεστο και αμόλυντο από τη μονοθεϊστική σκοτόεσσα αντίληψη, κρατά την μνήμη τους ζωντανή και μας καλεί να βαδίσουμε στο μονοπάτι της ίδιας πατρογονικής γραμμής που χάνεται στο πολύ μακρινό παρελθόν και υπόσχεται την επιστροφή των πραγματικών Ελλήνων στο πολύ άμεσο μέλλον.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία μέσω του Εορτασμού, καλεί κάθε ποιοτικό άνθρωπο να εναρμονιστεί μέσα στον φυσικό κύκλο της αέναης εναλλαγής από το Θεϊκό προς το Ανθρώπινο και από το Ανθρώπινο προς το Θεϊκό και να μυηθεί μέσα από την «αρχαία ματιά» στην φανερωμένη όψη του Αληθούς, πως όλα τα όντα αποτελούν επιμερισμένο Σύμπαν.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία μέσω των Ιεροπραξιών προετοιμάζει όσα όντα έχουν προικισθεί με το εξαίσιο δώρο των Θεών που καλείται Λόγος, να τιμήσουν το τμήμα του θείου που κατοικεί μέσα τους σε μια κοινωνία του θεϊκού με το ανθρώπινο, δημιουργώντας την «Κοσμόπολη», σε ένα αδιάσπαστο «Θεοίς Συζήν», το οποίο είναι αυτό που τελικά νικά τον φόβο του θανάτου και τους αδίστακτους πωλητές του μεταφυσικού τρόμου.

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες Εθνικούς, 

Καλή Φθινοπωρινή Ισημερία με Ψυχική ανάταση και Αφοβία.


























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου