Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

¨Άγχος – αυτός ο μεγάλος εχθρός¨ του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

 

ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης INTERNATIONALACTIONART και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνουμε την έναρξη μηνιαίων κύκλων σεμιναρίων διάρκειας 360 ωρών. Ο κάθε κύκλος θα απαρτίζεται από τέσσερα(4) σεμινάρια διάρκειας 90 λεπτών το καθένα. Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων σεμιναρίων θα δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ο πρώτος κύκλος ξεκινά τον Οκτώβριο με θέμα:
¨Άγχος – αυτός ο μεγάλος εχθρός¨
Σκοπός του 1ου κύκλου σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη διαχείριση του Στρες.Ακόμα, η βιωματική καρποφορία των γνώσεων που θα αποκομίσουν και η εφαρμογή αυτών στην καθημερινότητά τους. Καθώς, επίσης, και η ενίσχυση του βιογραφικού των εκπαιδευομένων για μεγαλύτερη απορρόφηση στην αγορά εργασίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους και διακεκριμένους επιστήμονες. Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησηςμε σύγχρονη (παρακολουθείτε εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο τα μαθήματα), με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση(παρακολουθείτε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε, όσες φορές και όποια ώρα θέλετε) ή με παρακολούθηση δια ζώσης, με περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή φίλο του Ομίλου που επιθυμεί να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο συγκεκριμένο αντικείμενο ή επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις αυτές επαγγελματικά. Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν έντονα το άγχος και το στρες και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, ώστε να το διαχειριστούν και να απαλλαγούν από αυτό. Επίσης σε φοιτητές, σε επαγγελματίες κάθε κλάδου, σε γονείς ή μέλλοντες γονείς, σε ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, ακόμα και σε μαθητές με την συναίνεση του κηδεμόνα.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούνμε καινοτόμες μεθόδους εξ αποστάσεως παρακολούθησης και για περιορισμένο αριθμό θέσεων στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Νέας Δομής της INTERNATIONALACTIONARTκαι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μυκάλης 51 και Πειραιώς, τηρώντας με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας έναντι της Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου