Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Ο 2ος ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΤΟΜΟΣ 2 -ΕΝΗΛΙΚΩΝ»


 ΕΚΔΟΘΗΚΕ Ο 2ος ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΣ - ΤΟΜΟΣ 2 -ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

Αγαπητοί αναγνώστες και διαγωνιζόμενοι,
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον δεύτερο τόμο της σειράς των συλλεκτικών τόμων του «2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης Κέφαλος». Στον: «Συλλεκτικό Τόμο του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης Κέφαλος - Κατηγορία Ενηλίκων», συμμετέχουν όλα τα συμμετέχοντα έργα της κατηγορίας: «Ενηλίκων 31 ετών και άνω». Με τους δύο αυτούς τόμους συμπληρώνονται 580 σελίδες, γεμάτες σύγχρονη ελληνική ποίηση από εκατοντάδες σύγχρονους Έλληνες ποιητές όλων των ηλικιών.
Ο «2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης Κέφαλος» του ομώνυμου λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» και της «Ακαδημίας Λογοτεχνίας, Πολιτισμού & Επιστημών Κέφαλος», διήρκησε από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο του 2019 και έλαβε 1320 συμμετοχές. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σταδιακά από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του 2020 ανά κατηγορίες.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής Ενηλίκων για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Μάλιστα όταν η αξιολόγηση συνέπεσε με την πανδημία του Κορωνοϊού και απόδειξαν έμπρακτα πως την ποίηση και γενικότερα την τέχνη του λόγου δεν τη διακόπτει τίποτα. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: τη Μαρία Ανδρεαδέλλη, τη Νίκη Σκουτέρη, τον Χρίστο Τσιαήλη και τον Βασίλη Φλαμπουράρη.
Τέλος, εκ μέρους της εκδοτικής ομάδας του λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» και της διοίκησης της «Ακαδημίας Λογοτεχνίας, Πολιτισμού & Επιστημών Κέφαλος» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομότεχνους είτε διακρίθηκαν είτε όχι, για τη συμμετοχή τους στον «2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης Κέφαλος» που διοργανώσαμε. Ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλό ποιητικό ταξίδι!
Πλούταρχος Πάστρας
Πρόεδρος «Ακαδημίας Λογοτεχνίας,
Πολιτισμού & Επιστημών Κέφαλος»
Εκδότης-Φιλόλογος-Λογοτέχνης
Αθήνα, 14η Σεπτεμβρίου 2020
***ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ: https://www.ekdoseiskefalos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου