Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι Γαλατσίου


Με απόφαση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία από 11-9-2020 μέχρι και 10-9-2021.

Ειδικότερα ως Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

Βασίλης Δερεδίνης: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον οποίο μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με:

  • Την εποπτεία, έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και ειδικότερα των τεχνικών έργων του Δήμου, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης με εντολή Δημάρχου πλην χρηματικών ενταλμάτων.
  • Τη θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
  • Σε περίπτωση κωλύματος του Αντιδημάρχου οι αρμοδιότητες που του μεταβιβάζω με την παρούσα θα ασκούνται από το Δήμαρχο ή άλλο Αντιδήμαρχο που θα ορίζω.

Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη:  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς στην οποία μεταβιβάζεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με:

  • Την εποπτεία, έλεγχο και την παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, εκτός των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου