Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μαθηματα Αρχαριων Αργεντινικου Tango - Θερινη Περιοδος


 Μαθηματα Αρχαριων Αργεντινικου Tango - Θερινη Περιοδος 2021

Καθε Δευτερα 19:30 - 20:30, Τριτη 20:30 - 21:30, Τεταρτη 20:30 - 21:30 και Παρασκευη 20:30 - 21:30, στην Σχολη Tangosalonika, Γαμβεττα 20 - Φαληρο, ξαναρχιζουν τα ωριαια μαθηματα Tango για Αρχαριους.***
Τα μαθήματα Αρχαριων είναι μαθήματα ωριαία και απευθύνονται σε ολες τις ηλικιες, ανεξαρτητα αν καποιος εχει παρτεναιρ η οχι.
*** Δεν χρειάζεται οι συμμετέχοντες να φορούν κάποια ειδικά παπούτσια, απλά καθημερινα - αθλητικά παπούτσια, η ακόμα και σταρακια είναι οκ.
(SOS)
ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Τα μαθηματα θα γινονται με συμμετοχες που δεν θα ξεπερνουν τα 12 ατομα ανα μαθημα(θα πρεπει να δηλωνουν συμμετοχη οι ενδιαφερομενοι), καλο ειναι να γινεται self test εβδομαδιαο για τους συμμετεχοντες και μασκα . Στην Σχολη θα υπαρχει παντα αντισηπτικο για τα χερια.
Συμμετοχή 2 ευρώ.
***Συχνες ερωτησεις που γινονται:
Αν ξεκινησω τωρα, θα μπορω να μπω στο μαθημα, η εχω χασει πολλα?
Ναι, μπορειτε, γιατι ειναι ετσι το concept του μαθηματος, ωστε και αυτος που ερχεται πρωτη φορα να μπορει να κανει, αλλα και αυτος-η που ερχεται παραπανω φορες να συνεχιζει να παιρνει νεα πραγματα.
Πρεπει να κανω και τις 4 μερες την εβδομαδα?
Μπορει να κανει οσο θελει και οσο του επιτρεπουν οι υποχρεωσεις του. Μπορει και μια, μπορει και δυο, μπορει και τεσσερις. Σιγουρα με δυο ή παραπανω φορες προχωρας πιο γρηγορα.
Η συμμετοχη των δυο ευρω ανα μαθημα ειναι για τον πρωτο μηνα?
Οχι, ειναι για ολη την σεζον.
Τα μαθηματα των αρχαριων, ειναι promotion μαθηματα?
Οχι, ειναι κανονικα μαθηματα ροης, με σκοπο οι συμμετεχοντες οταν αισθανθουν πιο σιγουροι να πανε στο επομενο επιπεδο.
Υπαρχει μηνιαια συνδρομη η εγγραφη?
Οχι, δεν υπαρχει ουτε εγγραφη , ουτε μηνιαια συμδρομη. Ειναι ολα μαθηματα drop in(ερχομαι, και μπαινω στο μαθημα). Ετσι δεν υπαρχει καμια δεσμευση και χασιμο χρηματων, σε περιπτωση που καποιος-α του ετυχε κατι και εχασε μαθημα ή μαθηματα.
Τηλ. Σχολης 2313 024793
Διάρκεια: 1 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου