Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

International Artist of Europe Award 2024

 


Έχεις κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο που αξίζει να αναγνωριστεί διεθνώς; Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για εσάς!

Συμμετέχετε στο International Artist of Europe Award 2024 στη Φλωρεντία, παρουσιάζοντας την τέχνη σας στο ιστορικό Palazzo Pucci στις 20 Δεκεμβρίου 2024. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εκθέσετε τη δουλειά σας στη διάσημη γκαλερί Cartavetra για 15 ημέρες, από τις 15 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2025.
Με την ένταξή σας στο κύκλωμα PitturiAmo, θα υποστηριχθείτε από μεγάλες διεθνείς γκαλερί, δίνοντας στην τέχνη σας την προβολή που της αξίζει. Ζωγραφική, γλυπτική, γραφικά, φωτογραφία, ψηφιακή τέχνη, εγκατάσταση και τεχνητή νοημοσύνη: όλα τα καλλιτεχνικά μέσα είναι ευπρόσδεκτα!
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Η προθεσμία συμμετοχής είναι η 30 Οκτωβρίου 2024. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την τέχνη σας σε μεγάλους ιδιοκτήτες διεθνών γκαλερί!
Το International Artist of Europe Award 2024, που διοργανώνεται από την PitturiAmo στη Φλωρεντία, σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε γνωστό το ταλέντο σας σε ένα πλαίσιο διεθνούς κύρους. Θα επιλεγούν 20 ταλαντούχοι καλλιτέχνες που θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την Cartavetra Gallery στη Φλωρεντία.
Μην αφήνεις το ταλέντο σου να μείνει κρυφό. Επιλέξτε να γίνετε μέρος του International Artist of Europe Award 2024 και αφήστε τον κόσμο να ανακαλύψει την τέχνη σας!
Προτείνετε την καλύτερη δουλειά σας τώρα. Λίγες θέσεις διαθέσιμες με έκπτωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου