Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

«Από το Χθες στο Σήμερα» Σάββατο 31/8, στον Κήπο της Αλεξάνδρειας-Με την Μελίνα Κυριακοπούλου


 «Από το Χθες στο Σήμερα»

Ένα μουσικό ταξίδι με την ηθοποιό και ερμηνεύτρια Μελίνα Κυριακοπούλου
Το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 8:30 μμ, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Μελίνα Κυριακοπούλου, γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Γ. Καπουτζίδη “Στο Παρά Πέντε”, μας προσκαλεί στον ΚΗΠΟ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής, τηλ: 2121007079) σε ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα από όλους τραγούδια του “χθές” και του “σήμερα”.
To πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτυχίες των: Χατζηδάκη, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Σπανού, Κραουνάκη, Κόκοτου, Κατσαρού, Αντύπα, Παπαδόπουλου, Θεοφάνους, Μάλαμα, Ρασούλη, Πυθαγόρα, Καλδάρα, Ζαμπέτα, Καραμουρατίδη και άλλων μεγάλων δημιουργών.
Στο πιάνο η Μαρία Κάτσαρη, μαέστρος χορωδιών Δήμων και Συλλόγων, διευθύντρια της Μουσικής Σχολής «Μελωδία», πιανίστα και συνεργάτης σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

H ηθοποιός ΜΕΛΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και το ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
Η Μελίνα Κυριακοπούλου έχει κάνει σημαντικές σπουδές στη μουσική και στο τραγούδι και είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Μανώλη Καλομοίρη. Ξεκίνησε να ερμηνεύει γνωστά τραγούδια μεγάλων δημιουργών, στη μουσική σκηνή "Ράγες", το 2011 δίπλα στη Σοφία Βόσσου.
Έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και παράλληλα με το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, εμφανίζεται ζωντανά ως ερμηνεύτρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις εδώ και αρκετά χρόνια, σε πολυχώρους, bartheaters, μουσικές σκηνές, πάντοτε με μεγάλη επιτυχία.
Η ίδια δηλώνει ηθοποιός που η αγάπη της για τη μουσική και το μουσικό θέατρο την οδήγησε να ασχοληθεί και με την τέχνη του τραγουδιού και της ερμηνείας.
---------------------------------
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
«Από το Χθες στο Σήμερα»
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Μελίνα Κυριακοπούλου
ΠΙΑΝΟ: Μαρία Κάτσαρη
Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 8:30 μμ
Διάρκεια: 90 λεπτά
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 12 € (κανονικό), 8 € (άνεργοι, αμεα)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο ταμείο του θεάτρου (τηλ: 2121007079, 6944898482)
και στο EMAIL: alexandreia.theatro@gmail.com
ΧΩΡΟΣ: Κήπος της Αλεξάνδρειας (καλ/κή δ/νση: Βασίλης Βλάχος)
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, ΤΚ 11252, Αθήνα
Spartis 14, 11252 Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου