Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Προβολή της ταινίας Τσουλάκια & απονομή βραβείου Directors’ Next Gen στη Δέσποινα Μαυρίδου


 Η καλύτερη σπουδαστική μικρού μήκους ταινία της χρονιάς σύμφωνα με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, αλλά και το κοινό του Cinobo, παρουσιάζεται σε ειδικές προβολές στο Cine Αλεξάνδρα, αμέσως πριν την ταινία Black Stone.

Τα Τσουλάκια της Δέσποινας Μαυρίδου προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Δράμας, όπου απέσπασαν βραβεία καλύτερης ταινίας, γυναικείας ερμηνείας και για τις δύο πρωταγωνίστριες, και σκηνογραφίας. Η ταινία τιμήθηκε με το Βραβείο Ίρις Σπουδαστικής Ταινίας Μικρού Μήκους, ενώ στον διαγωνισμό Directors’ Next Gen που θέσπισε φέτος το Cinobo σε συνεργασία με το Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ, αναδείχθηκε ως η καλύτερη φοιτητική ταινία της χρονιάς, κερδίζοντας διανομή στη μεγάλη οθόνη, καθώς και προβολή της για 1 χρόνο μέσω της πλατφόρμας του Cinobο.
Η μικρού μήκους ταινία Τσουλάκια θα παρουσιαστεί σε περιορισμένο αριθμό προβολών αμέσως πριν την ταινία Black Stone, στα θερινά σινεμά.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Πολύχρωμη, αστεία και ορμητικά ειλικρινής ιστορία ενηλικίωσης για δύο διαμετρικά αντίθετες αδελφές και τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν στη διάρκεια μιας νύχτας. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρουν χρήματα, έρχονται αντιμέτωπες με ένα τραυματικό παρελθόν, μια ενοχλητική πραγματικότητα και κυρίως τη δυσκολία που έχει να συντηρήσεις με νύχια και με δόντια μια οικογένεια.

🗓 Cine Αλεξάνδρα (Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Χαλάνδρι) - Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 21:00 (αμέσως πριν την προβολή του Black Stone)
🎤 Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, την ταινία θα προλογίσει η σκηνοθέτις και θα της απονεμηθεί το βραβείο Directors’ Next Gen από το Cinobo
🎫 Ισχύει ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για τους συνδρομητές του Cinobo με την επίδειξη του Cinobo Pass. Μάθετε περισσότερα εδώ 👉 https://cinobo.com/cinobo-pass 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου