Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Τελετή ανάληψης καθηκόντων του πρώτου Εθνικού Προέδρου και Πρέσβη της Ελλάδος - Ίδρυση νέων ομίλων - επίδειξη υψηλής ραπτικής στα πλαίσια της προβολής της χώρας μας και της διπλωματίας της μόδας

 

Τελετή ανάληψης καθηκόντων του πρώτου Εθνικού Προέδρου και Πρέσβη της Ελλάδος - Ίδρυση νέων ομίλων - επίδειξη υψηλής ραπτικής στα πλαίσια της προβολής της χώρας μας και της διπλωματίας της μόδας.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στο ξενοδοχείο Lycabettus πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη από νωρίς αίθουσα με θεα την Ακροπολη, η εντυπωσιακή πολυπληθή εκδήλωση μας για την τελετή ανάληψης των επισήμων καθηκόντων του Οικουμενικού Έλληνα κ. Κυριάκου Μαριδάκη από το International Ambassador Club, πρώτου στην ιστορία Εθνικού Προέδρου και πρέσβη της Ελλάδος, η ίδρυση νέων ομίλων και η επίδειξη υψηλής ραπτικής από την σχεδιάστρια κ. Εύη Μυγιάκη στα πλαίσια της προβολής της χώρας μας και της διπλωματίας της μόδας.
Την έναρξη της πανηγυρικής εκδήλωσης παρουσίασε η κ. Βιβή Αναστασιάδου καλωσορίζοντας τους υψηλούς προσκεκλημένους τους Διεθνούς αξιωματούχους του International Ambassador Club, τα τιμώμενα πρόσωπα και επίτιμα ιδρυτικά μέλη της βραδιάς.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Ιδρυτικός Πρόεδρος στην Ελλάδα επιχειρηματίας κ. Κώστας Μησιάλης ο οποίος αφού συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τα μέλη, ιδιαιτέρως τους Έλληνες και ξένους αξιωματούχους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την Ελλάδα, αναφέρθηκε στην ίδρυση των νέων ομίλων Parthenon, Ψυχικό - Παπάγου - Χολαργού και στην νέα πορεία των Ambassador, μετά την ίδρυση της εθνικής επιτροπής, εκθειάζοντας και συγχαίροντας την διεθνή προσωπικότητά του Εθνικού Προέδρου κ. Κυριάκου Μαριδάκη.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Ελβετός διεθνής Γενικός Γραμματέας κ. Mario Delvechio και ο Βέλγος Διεθνής Αντιπρόεδρος κ. Dirk Van Maele συγχαίροντας τα νέα μέλη των νέων ομίλων, αποδίδοντας την επίσημη απόφαση της ίδρυσης τους, καθώς και την ανακοίνωση της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του κ.Κυριάκου Μαριδάκη ως Εθνικός πρόεδρος για το 2023.
Τιμητική βράβευση σε κλίμα συγκίνησης.
Η ύψιστη τιμητική βράβευση του Κυριάκου Μαριδάκη από τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς διοικητικού συμβουλίου κ. Dirk Van Maele, τον Διεθνές Γενικό γραμματέα από την Ελβετία κ. Mario Delvechio, τον Ιδρυτικό Πρόεδρο κ. Κώστα Μησιάλη παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, πολιτευτών, διπλωματών, πρεσβειών , της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας, διεθνών ανθρωπιστικών οργανισμών, καλλιτεχνών του πνεύματος, της τέχνης της Ναυτιλίας, του επιχειρείν και της Ναυτιλίας, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα, διεθνής στήριξης, εκτίμησης και αναγνώρισης.
Με απόλυτη επιτυχία τέλος πραγματοποιήθηκε επίσης η επίδειξη μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας και Ιδρυτικό μέλος μας κ. Εύη Μυγιακη Helios Resort wear, εμπνευσμένα από το μινωικό πολιτισμό με την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ.Alice Δικαίου, στα πλαίσια της προβολής της Ελλάδος στο εξωτερικό και της διπλωματίας της μόδας.
Ακολούθως έγινε η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων οπου συμβολικά δόθηκε από τον κύριο Μαριδάκη στου διεθνείς αξιωματούχους ένα χειροποίητο αντίγραφο ανάγλυφο μιας αρχαίας τριήρους που φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης κ. Γεώργιος Ρούσσης και στον Ιδρυτικό Πρόεδρο κ. Κώστα Μησιάλη μία χειροποίητη χάλκινη πλακέτα της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος στο Ιδρυτικό Πρόεδρο κ.Κώστα Μησιάλη την οποία φιλοτέχνησε ο Σαλαμίνιος κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης, αξίζει να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη τιμητική πλακέτα έχει δοθεί από το Διεθνές Ίδρυμα σαλαμίς στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο τ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλο και σε 60 πρέσβης.
Η Εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην επιμέλεια και φροντίδα όλων των μελών, που ανέλαβαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση της, με την τιμητική παρουσία διεθνών καταξιωμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της διπλωματίας, διεθνών ανθρωπιστικών οργανισμών, της ναυτιλίας, του καλλιτεχνικού χώρου, του αθλητισμού, και του επιχειρείν, συμβάλλοντας σε μία εξαίρετη ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκόμενων και συμμετέχοντας στην επέκταση των ομίλων στο νέο ξεκίνημα του International Ambassador club της Ελλάδος
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Χάρη Εργατίδη και στο επιτελείο του για την εξαιρετική προσφορά του στην οργάνωση, επιμέλεια και την τηλεοπτική/φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Εθνικός Πρόεδρος NAC Hellas
Κυριάκος Μαριδάκης
Εθνικός Γραμματέας NAC Hellas
Κων/νος Μησιάλης

Ambassador Club Athens RAC












Φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε στις 14 Ιουλίου 2023 με σκοπό την ίδρυση των δύο νέων Club (Parthenon / Ψυχικού Παπάγου), την ίδρυση της Εθνική Λέσχης αλλά και της επίδειξης μόδας που έγινε στα πλαίσια της πολιτιστικής διπλωματίας.






































Ambassador Club Athens RAC


Ίδρυση Εθνικής Λέσχης #National_Ambassador_Club_Hellas και ίδρυση δυο νέων Club #Ψυχικό_Παπάγου_Χολαργού και #Parthenon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου