Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Έκθεση Εικαστικών Ενηλίκων το Σαββατοκύριακο στο Π. Δημαρχείο Γλυφάδας

 


Έκθεση Εικαστικών Ενηλίκων το Σαββατοκύριακο στο Π. Δημαρχείο Γλυφάδας

Έργα τέχνης των συμπολιτών μας, δημιουργίες που έγιναν με κόπο, ταλέντο και μεράκι μέσα από πολλές ώρες εκμάθησης στο Πολιτιστικό Τμήμα Εικαστικών Ενηλίκων του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας με δασκάλα την κ. Νέλλη Αργυρού, θα παρουσιαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου σε Έκθεση στο Π. Δημαρχείο Γλυφάδας, από τις 7:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ και τις δύο ημέρες.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο, στις 7:00 μ.μ.
Τα Πολιτιστικά Τμήματα του Κ.Α.Π.ΠΑ. που λειτουργούν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να επενδύσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μαθαίνοντας τέχνες που θα τους φανούν χρήσιμες. Ψυχαγωγούνται και παράλληλα εκπαιδεύονται. Ειδικότερα, τα Τμήματα Εικαστικών Ενηλίκων ασχολούνται με λαδί και ακρυλικό. Το εύκολο σύστημα εκμάθησης, με τη θεωρία να συμβαδίζει με την πράξη, συντελούν σε μια ονειρική απόδραση και πληρότητα εσωτερική. Στην ετήσια αυτή Έκθεση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες των Γλυφαδιωτών, πραγματικά έργα τέχνης διαφόρων τεχνοτροπιών.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας που γεμίζουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μαθαίνοντας μια τέχνη η οποία μπορεί να τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και αποδοτική. Ο Δήμος Γλυφάδας θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια παραγωγής πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.
«Είμαστε περήφανοι που τόσο πολλοί άνθρωποι θέλουν να αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας κ. Γιώργο Παπανικολάου που στηρίζει με τόση αγάπη τα προγράμματα των Πολιτιστικών Τμημάτων του Κ.Α.Π.ΠΑ. Επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Προϊσταμένη Πολιτισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου για τη σημαντική συμβολή της στην όλη προσπάθεια. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά, με την ίδια αγάπη και πολύ μεράκι», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ., δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Κουρουπάκης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 22-23 Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκθέσεων των Πολιτιστικών Τμημάτων του Κ.Α.Π.ΠΑ., θα πραγματοποιηθεί η έκθεση:
Κέντημα - Κοπανέλι - Μακραμέ (Παλαιό Δημαρχείο)
Σάββατο 22/7 και Κυριακή 23/7, ώρες 19:00 - 22:00
Εγκαίνια: Σάββατο 22/7, ώρα 19:00
Δασκάλα: Χρυσάνθη Παπατριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου