Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Βράβευση του Προέδρου και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα


 Βράβευση του Προέδρου και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κ. Ηλία Φούτση, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Η 19η ετήσια εκδήλωση «Απολλώνεια Βραβεία 2022» στο πλαίσιο της 3ήμερης Διεθνούς Έκθεσης «Health -Wellness -Fitness EXPO», τίμησε προσωπικότητες του αθλητισμού, της επιστήμης και της τέχνης. Για την ανεκτίμητη προσφορά του στην Εκπαίδευση και την Ελληνική Κοινωνία βραβεύτηκε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC, κ. Ηλίας Φούτσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρ. Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ομάδας στίβου Γιώργος Πομάνσκι, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης και πολλές άλλες προσωπικότητες του Αθλητισμού, κάποιοι εκ των οποίων αποτελούν την επιλεγμένη ομάδα του Bachelor of Science in Sports Sciences and Coaching του NEW YORK COLLEGE σε συνεργασία με το UNIVERSITY OF BOLTON, ένα από τα 40 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου