Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

O ΣΑΣΜ πάει Θέατρο την Παρασκευή 24.1

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη σας προσκαλεί στην παράσταση «Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;» του Έντουαρντ Άλμπυ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 21:15, στο Θέατρο Αθηνών.

Πρόκειται για ένα θρυλικό αριστούργημα του σύγχρονου θεάτρου, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία. Δύο ζευγάρια ξενυχτούν, πίνουν και παίζουν παιχνίδια αλληλοεξόντωσης μέχρι το ξημέρωμα, όπου κανένας δεν θα είναι πια ο ίδιος.

Μετά το τέλος της παράστασης, που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Μαρία Πρωτόπαππα, ο απόφοιτος Προμηθέας Αλειφερόπουλος (’00) και η Ντάνη Γιαννακοπούλου, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές. Η διάρκεια της παράστασης είναι 120 λεπτά με διάλειμμα. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος για αυτό εξασφαλίστε τη θέση σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSNlZUBm6uGlbuven9HFS7lQWYfHuucbebhUAIhQet_Iryqw/viewform.

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 14 ευρώ για τους ταμειακώς ενήμερους απόφοιτους και στα 17 ευρώ για όσους δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Προτεραιότητα θα δοθεί στους ταμειακώς ενήμερους αποφοίτους και ο μέγιστος αριθμός κρατήσεων θα είναι 2.

Η εξόφληση του αντιτίμου των εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων του ΣΑΣΜ, Μυρτώ Φινέ (’02).

https://www.facebook.com/events/2689932401060961/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου