Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Η μεγάλη ερμηνεύτρια της όπερας Τζένη Δριβάλα μάγεψε το κοινό

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. Η μεγάλη ερμηνεύτρια της όπερας Τζένη Δριβάλα μάγεψε το κοινό που την καταχειροκρότησε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις.
 Ήταν μια καταπληκτική συναυλία με, “Λίγο … απ’ όλα!”
Η Τζένη Δριβάλα επιστρέφοντας στην Διέλευση παρουσίασε με τους συνεργάτες της μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.
Μουσική από διάφορες χώρες, διάφορες εποχές και διαφορετικά είδη…
Μαζί με την μεγάλη υψίφωνο Τζένη Δριβάλα συμμετείχαν οι ερμηνεύτριες του λυρικού τραγουδιού, Άννα Κυπραίου, Ελένη Λεβέντη και ο γνωστός βαρύτονος Αλέξανδρος Γάβαρης.
Επίσης, ο πιανίστας Δημήτρης Καραμανώλης καταχειροκροτήθηκε σε γνωστές δεξιοτεχνικές μελωδίες.
Την έξοχη και εμπεριστατωμένη επιμέλεια παρουσίασης και κείμενων είχε η Τζένη Δριβάλα που με το ταλέντο και την άρτια προσωπικότητα της ολοκληρωμένης καλλιτέχνιδας μας παρουσίασε ενα πρόγραμμα κλασικής μουσικής και όπερας υψηλών προδιαγραφών.
Ερμηνεύτηκαν θαυμάσια διάσημες άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Βέρντι, Πουτσίνι, Γκουνώ, Λέχαρ, Ντονιτζέτι, Σακελλαρίδη, Όφενμπαχ, κ.α.
Μαζί με τον πιανίστα Δημήτρη Καραμανώλη, θαυμάσαμε την Τζένη Δριβάλα να ερμηνεύει έργα για πιάνο των Λιστ, Μπαχ, Σούμπερτ, κ.α. και να ακομπανιάρει τους λυρικούς καλλιτέχνες. Οι ερμηνείες της στις άριες όπερες των Ντελίμπ, Λέχαρ και Πουτσίνι ήταν υποδειγματικές.
Ανάμεσα στο εκλεκτό κοινό παρευρέθησαν ο κ. Ξενοφών Λαμπράκης XL, πρόεδρος του «Ελληνο-Ευρασιατικού Συνδέσμου», ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, ο Βλαντισλάβ Θεοδωράκης, κ.α.
 
 
  
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου