Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Βράβευση Παναγιώτη Καρούσου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus από την Billy Joe πρόεδρο της Lions Club Kolonaki Sun

 
Βραβεύτηκε ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus από την Billy Joe πρόεδρο της Lions Club Kolonaki Sun

 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023. Στο Ξενοδοχείο StGeorge Lycabettus, βραβεύτηκε ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος από τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Billy Joe πρόεδρο της Lions Club Kolonaki Sun

Στην βραδιά παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία χορωδιακά έργα του συνθέτη Π. Καρούσου από την όπερα «Ιλιάδα του Ομήρου» και συγκεκριμένα «Η ασπίδα του Αχιλλέα» και «Ο Πατρίδα Ελλάδα μου», και το τραγούδι «Η Άρπα των τραγουδιών» του Λαμαρτίνου. Τα έργα ερμηνεύτηκαν από την εξαιρετική Ομάδα λυρικού τραγουδιού του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου, Όλγα Σκέκλιου, Ειρήνη Κώνστα, Γιάννης Δάρρειος, Νίκη Ζαχαροπούλου, Νίνα Γιατρά, Αργύρης Κοντονικολάου, Χριστιάνα Μάνου (πιάνο).

Επίσης η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Billy Joe παρουσίασε τις φαντασμαγορικές δημιουργίες της σε επίδειξη μόδας Haute Couture BILLY JOE με εντυπωσιακά μοντέλα στην αίθουσα Grand Balcon με θέα την Ακρόπολη που έγινε η εκδήλωση και κάμερες από την εκπομπή BILLY JOE tonight _Tv.  

Την εκδήλωση ακλούθησε δεξίωση με μουσικό πρόγραμμα από τον Τάκη Μπινιάρη, την Εύη Κρανιδέλη, την Νανά Γεωργιάδη, και τον σαξοφωνίστα Άγγελο Καλαβρυτινό. Μέρος των εσόδων του Lions Club KOLONAKI SUN, που ανήκει στο μεγαλύτερο Παγκοσμίως Ανθρωπιστικό Οργανισμό δόθηκε στο Περιβάλλον για την Αστική Πανίδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: Κώστας ΒενετσάνοςΒούλα Σαραντάρη, Γεώργιος Λενός Ιππότης του Τάγματος στην Μάλτα, Γιώργος Τσούκαλης, Γιάννης Δαραβίγκας δημοσιογράφος, Σπύρος Μπιμπίλας πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ΗθοποιώνΜαρία Κούρκουλου, Δέσποινα Μοίρου ηθοποιός, Γεωργία  Σιακαβάρα ηθοποιόςΑγγελική Κούκουρα παρουσιάστρια, Θεόδωρος Γεωργίου, Άγγελος Πολυλάς Κυβερνήτης Lions Club Kolonaki Sun, Αλέξανδρος Πετρίδης παρουσιαστής, Γεώργιος Δημόπουλος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ΠΕΣΥ), Αύρα Τσαλαμανιού πρόεδρος της Φιλοζωικής Γλυφάδας, Δημήτρης Τσιλιμιγκάκης δικηγόρος, Ειρήνη Ξακουστή πρόεδρος Αμαρυλλίδες ΑΧΕΠΑΜαρία Μορφέτα προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, κ.α. 













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου