Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

DIMITRIS KARKOULIAS TRIO with KEVIN YOSUA / JASON WASTOR


 Jazzét Music Garden

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, 21:30
DIMITRIS KARKOULIAS TRIO
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ / ΠΙΑΝΟ
KEVIN YOSUA / ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ.
JASON WASTOR / ΝΤΡΑΜΣ
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στις 9.30 το βράδυ, το Jazzét Music Garden υποδέχεται με μεγάλη χαρά για ακόμα μια φορά τον πιανίστα Δημήτρη Καρκούλια και το τρίο του σε μια ζωντανή εμφάνιση. Μαζί του ο Jason Wastor στα τύμπανα και ο Kevin Yosua στο κοντραμπάσο.
Ο Δημήτρης Καρκούλιας είναι ένας νέος ταλαντούχος πιανίστας με μοναδική τεχνική και έκφραση. Η γνωριμία του με το τζαζ πιάνο έγινε στο Ωδείο Αθηνών με τον Δημήτρη Καλαντζή, ενώ πλέον συνεχίζει τις σπουδές του στο Prins Claus Conservatoire της Ολλανδίας.
Ο Kevin Yosua είναι ένας εξαιρετικός μουσικός με βάση του την Ινδονησία, με πλούσια δισκογραφία και συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως Alex Sipiagin, Dado Moroni, Aaron Goldberg κ.α., ενώ ο Jason Wastor αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς νεαρούς ντράμερ στην Ελλάδα αλλά και στη Νέα Υόρκη.
Σε αυτήν την μοναδική βραδιά, θα παρουσιάσουν μια ευρεία γκάμα από κομμάτια, που περιλαμβάνει δικές τους συνθέσεις αλλά και απολαυστικές διασκευές γνωστών τζαζ και εναλλακτικών κομματιών. Η ενέργεια και η δεξιοτεχνία των τριών υπόσχεται να σας καθηλώσει και να σας κάνει να αισθανθείτε μέρος της μουσικής.
ΣΥΝΔΡΟΜΗ:6 €
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6€
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 731, 845, 892, Α15 ΜΕΤΡΟ: Μ3 ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (15΄με τα πόδια)
ΧΟΡΗΓΟΙ: CULTURENOW - MUSIC CENTER ATHENS– ARTEGA - HAPPYAD ADVERTISING
_________________________________________________________________________
Jazzét - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 2105815626 www.musicenterathens.com / info@musicenterathens
FRIDAY, JUNE 23, 2023 AT 9:30 PM – 11:30 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου