Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Λέσχη Διαλόγου και Επικοινωνίας-Μόνο Ελληνικά

ΠΑΛΙ και ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
«ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»- 47η ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ !!! 
                                                                           Μόσχα, 25 Σεπτεμβρίου 2019
Αγαπητοί φίλοι,
Εγκαινιάζοντας την καινούρια ακαδημαϊκή 2019-2020 χρονιά και συνεχίζοντας άοκνα, με τους ίδιους ρυθμούς, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ελληνικού εστιατορίου «Πόρτο Μύκονος», σε φιλική και αβίαστη ατμόσφαιρα, με ελληνικούς ήχους, μεστά χρώματα και γραφικά ελληνικά τοπία ως μουσικό-εικαστική υπόκρουση, με τα μόνιμα τακτικά μέλη μας, αλλά και με καινούριους φίλους, η τεσσαρακοστή έβδομη (47η) συνεδρία της Ελληνικής Λέσχης Διαλόγου και Επικοινωνίας «Επικοινωνούμε Ελληνικά-Μόνο Ελληνικά».

Η Λέσχη «ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης παιδαγωγικής-πολιτισμολογικής δράσης μας, προϋποθέτει συναντήσεις, σε τακτική βάση, όπου σε άμεση, αβίαστη και φιλική ατμόσφαιρα οι συμμετέχοντες συζητούν διάφορα θέματα ενδιαφέροντός τους, τα οποία έχουν νωρίτερα επιλέξει και ορίσει. Τη συζήτηση συντονίζουν καθηγητές, φορείς της νεοελληνικής γλώσσας.
Το θέμα της τεσσαρακοστής έβδομης συνάντησης της Λέσχης μας,
κατόπιν πρότασης των μελών μας, διατυπώθηκε ως εξής:
«Εντυπώσεις και βιώματα του καλοκαιριού. Ατενίζοντας την καινούρια ακαδημαϊκή 2019-2020 χρονιά ! Προσδοκίες και προτάσεις.»
Συντονιστές της συζήτησης ήταν ο εκπαιδευτικός του ΚΕΠ, κοινωνιολόγος-θεολόγος Κωνσταντίνος Γιαβρόπουλος και η διευθύντρια του ΚΕΠ, διδάκτωρ ιστορίας, Δώρα Γιαννίτση.

Φωτογραφίες και υλικό από τη συνεδρία δύνασθε να αντλήσετε aπό τον εξής κάτωθι σύνδεσμο στο Διαδίκτυο: https://yadi.sk/d/ww1m_2anIuvxdw



Παρατίθενται παραπομπές-σύνδεσμοι στο διαδίκτυο με βίντεο-απευθείας αναμετάδοση από την συνεδρίασή μας:

Εξαιρετικοί οικοδεσπότες η Ελένη Γιαννουλάτου και ο Γιάννης Κοσμίδης, ιδοκτήτες του«Πόρτο Μύκονος», τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική φιλοξενία, καθώς και την διευθύντρια του εστιατορίου Ναταλία Λάζαρεβα για την εποικοδομητική συνεργασία. Ο χώρος πραγματικά μάς εμπνέει...Επίσης, ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στις εθελόντριές μας, στη συντονίστρια της Λέσχης Διαλόγου & Επικοινωνίας Γιελένα Λεσιόβα και στην εθελόντριαΛιουντμίλα Στάρικοβα. Σάς ευχαριστούμε από καρδιάς για την ουσιαστική και πολύτιμη βοήθεια και σύμπραξη, για την εμπιστοσύνη, τη φιλία και αγάπη σας !!! 


Κατόπιν συζήτησης, αποφασίσαμε η επόμενη 48η συνεδρία μας να πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ώρα 16.30, με θέμα: «Η εκπαίδευση στην Ελλάδα. Προγράμματα ανώτατης εκπαίδευσης για αλλοδαπούς».
Σας περιμένουμε !!! ΕΙΣ το ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ, ΦΙΛΟΙ μας, τον προσεχή Oκτώβριο !!! 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ – ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Κ.Ε.Π.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ
Με εκτίμηση ,
Δώρα Γιαννίτση,
δ/ντρια Κ.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου