Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ | Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει


 Μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Κώστα Χατζή θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, στις 21.30, στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, υπόσχεται να μας μεταφέρει μέσα από τα αθάνατα τραγούδια του, σε άλλες δεκαετίες που σφράγισε με το τεράστιο ταλέντο του.

Με την ιδιαίτερη “βραχνάδα” στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του με κοινωνικά μηνύματα έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου “Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει” αλλά και “Η αγάπη όλα τα υπομένει”!
Ο θρυλικός Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης, θα συναντήσει επί σκηνής την Δανιέλα Χατζή, όπου θα ταξιδέψουμε μαζί τους και θα απολαύσουμε μια ξεχωριστή και αξέχαστη βραδιά.
Μαζί τους οι μουσικοί:
Πάντσος Αλέξανδρος (Διεύθυνση Ορχήστρας, Μπάσο)
Χούντης Δημήτρης (Σαξόφωνο)
Κονής Γιώργος (Πιάνο)
Διελάς Σπύρος (Ντραμς)
Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πολυχώρου Πόλις, στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας, έναν χώρο τέχνης και επιστήμης με ξεχωριστή αισθητική και ποιότητα, με σεβασμό στο κοινό και τους καλλιτέχνες για μια ξεχωριστή βραδιά με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!
Να είστε εκεί!
Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.
Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 20€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 – 6944945710
Προπώληση Εισιτηρίων: https://inpolis.gr/kostas-xatzis/

ΠΟΛΙΣ Πολυχώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου