Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Γκαλά. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, ενώ οι παιδικές φωνές που πλημμύρισαν την αίθουσα σηματοδότησαν με τον πιο γλυκό τρόπο την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Η ανταπόκριση ήταν πρωτοφανής και το θέαμα μοναδικό.

Όπως πάντα η εκδήλωση είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ήταν αφιερωμένη στους άπορους και άστεγους που φιλοξενούνται στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας που λειτουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Ένα έργο που μας θυμίζει πως δεν πρέπει να προσφέρουμε μόνο τις ημέρες των εορτών στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη… αλλά καθημερινά, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, πραγματοποιήθηκαν απονομές ανθρώπων και φορέων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο κοινωνικό έργο του Ομίλου και το στήριξαν σε κομβικά σημεία, καθώς επίσης η προσφορά τους αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας. Aνάμεσά τους η πρόεδρος του ΣΕΦ και EMCA, Χριστίνα Tσιλιγκίρη, η διεθνής ποδοσφαιρίστρια και μέλος του ΠΣΑΠΠ, Κατερίνα Λάγιου, οι επιχειρηματίες Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη, η εταιρία Κρέατα Ηπείρου Μπούμπας, ο ιδιοκτήτης των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μπουλντούμη, Άγγελος Μπουλντούμης, ο επιχειρηματίας Στέφανος Βαγενάς και η εταιρία Livardas και ο Πρόεδρος του Ομίλου ιατρική Διάγνωση κύριος Ιωάννης Καραμηνάς.
Τη λαμπερή εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ενώ την επίσημη έναρξη κήρυξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς οργανισμού International Action Art, Ιωάννης Μαρωνίτης.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήµαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, κος Γιώργος Σταμάτης, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά, κος Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά, κος Μιχάλης Λιβανός, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Στέφανο Κασσελάκη εκπροσώπησε η κ. Κασιμάτη Νίνα, Βουλευτής Β' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ο κος Καρύδης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, κος Γιάννης Χατζηαλέξης, ο τ. Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοί και πρόεδροι φορεών.
Συμμετείχαν
Χορωδία Διαπασών - Καλληχώ
Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων
Χορωδία Μουσικού Σχολείου Πειραιά
Χορωδία Γονέων και Φίλων Μουσικού Σχολείου Πειραιά
Νεανική Χορωδία Ωδείου Τερψιθέας
Παιδική Χορωδία Ωδείου Τερψιθέας
Παιδική – Νεανική Χορωδία Δήμου Κηφισιάς
Χορωδία Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne d Arc
Χορωδία Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία»
Χορωδία Μουσική Αργώ και Ορχήστρα Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου
Χορωδία Εκπαιδευτηρίων Ηλιάδη Σαλαμίνας
Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Special Guest Presentation
Χριστούγεννα επί Γης με τον λυρικό τενόρο Μιχάλη Ευριπίδη
Ένα Ηχοτοπίο Χριστουγέννων Διεθνούς Κλίμακας που θα μας ταξιδέψει μελωδικά στα Χριστούγεννα κάθε χώρας του κόσμου.
Βρείτε φωτογραφικό υλικό στο παρακάτω λινκ






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου