Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τραγούδια του Ελληνοκαναδού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου ερμηνεύτηκαν στον πολυχώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”

Τραγούδια του Ελληνοκαναδού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου ερμηνεύτηκαν στον πολυχώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023. Η Ισλανδή σοπράνο Hlín Leifsdóttir ερμήνευσε την άρια της Ωκεανίδας από την όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου και το τραγούδι «Μαρία Κάλλας της Καρδιάς μας» ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Μαρία Κάλλας – Επετειακό Έτος UNESCO 2023 του Παναγιώτη Καρούσου. Επίσης η γνωστή σοπράνο Hlín Leifsdóttir ερμήνευσε το Ave Maria (Bach, Gounod), και ένα τραγούδι της πατρίδας της στα Ισλανδικά.

Για την προσφορά της στο κλασικό τραγούδι ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων της απένειμε το Μετάλλιο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων Χριστούγεννα 2023 στο κτίριο του οργανισμού στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης Μυκάλης 51 στον Πειραιά. 

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art, υποδέχθηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα στον πολυχώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”.

Στην κατάμεστη αίθουσα το μουσικό σχήμα του Συλλόγου "Χοροτράγουδο" και η υψίφωνος Hlin Leifdottir, μας έβαλαν σε εορταστικό κλίμα. Ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης, μοίρασε σε όλους τους άπορους και άστεγους που φιλοξενούνται στη δομή Χριστουγεννιάτικα δώρα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε απονομή στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γεώργιο Βάλλη που στήριξε το κοινωνικό έργο του Ομίλου προσφέροντας 300 κιλά κρέας για τα κοινωνικά εστιατόρια των δομών.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τα κέντρα ξένων γλωσσών Μπουλντούμη, με ιδιοκτήτη τον κο Άγγελο Μπουλντούμη, που προσέφεραν δύο πλυντήρια στεγνωτήρια για τις ανάγκες των κοινωνικών υπνωτηρίων που φιλοξενούν εκατοντάδες άστεγους.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Κώστας Κατσαφάδος.

Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2024























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου