Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΤΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΤΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στο κτιριακό συγκρότημα του συλλόγου και στην πλατεία Αγίου Χαραλάμπους στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2024. Σε αυτό το διήμερο τα εργαστήρια του συλλόγου παρουσιάζουν τα έργα τους και κάθε βραδιά θα κλείνει με μια σπουδαία συναυλία.
Οι εκθέσεις θα περιλαμβάνουν τις δημιουργίες των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ζωγραφικής για ενήλικες το οποίο υλοποιήθηκε την περίοδο 2023-2024 με εισηγητή τον Παντελή Ζωγράφο, το εργαστήρι ζωγραφικής παιδιών που πραγματοποιήθηκε την ίδια περίοδο με εισηγήτρια την Φωτεινή Ασσαργιωτάκη, το εργαστήρι κεραμικής τέχνης με εμψυχώτρια την Μάχη Δημοπούλου, το εργαστήρι αναπαλαίωσης επίπλων με εισηγήτρια την Μαίρη Παγκράτη, το εργαστήρι Κοπτικής -Ραπτικής με εισηγήτρια την Μάτα Σκούφου και το εργαστήρι Μακραμέ με εισηγήτρια την Αγγελική Λιάπη - Κορολίδου.
Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες 10.00-13.00 και 18.00-22.00, στο κτιριακό συγκρότημα του Συνδέσμου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με μουσική βραδιά έντεχνης & λαϊκής ελληνικής μουσικής το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Συνδέσμου. Συμμετέχουν οι: Νίκος Βολάκος (κιθάρα/τραγούδι), Χριστίνα Πουπάλου (τραγούδι) και Σκεύος Τογρού (βιολί)
Οι διήμερες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 21:00 στην πλατεία του Αγίου Χαραλάμπους στην Κερατέα. Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιάννης Κούτρας, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καρακάση και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.
Συνοδεύουν οι μουσικοί: Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστος Βογιατζής (ηλεκτρικό μπάσο), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πιάνο-πλήκτρα), Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο-κλαρινέτο-πλήκτρα), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα).
Οι συναυλίες διοργανώνονται με την ευγενική χορηγία της ΑΙΓΕΑΣ Α.Μ.Κ.Ε, του Δήμου Λαυρεωτικής καθώς και επιχειρήσεων της περιοχής.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις και εκθέσεις είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου