Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Η Χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων ξεκινάει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

 


Το χορωδιακό τραγούδι πάντοτε υπήρχε και θα υπάρχει στην παράδοση κάθε λαού, στην καθημερινότητά όλων μας, στη φωνή της παρέας, τη γιορτινή διασκέδαση, τη θρησκευτική κατάνυξη, τη συλλογική διεκδίκηση, σε στιγμές που νιώθουμε την ανάγκη να ενωθούμε με μια μικρότερη ή μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων.

Ο Σύλλογος μας από το 2015 πρώτος Πολιτιστικός φορέας στην περιοχή μας δημιούργησε την δική του τετράφωνη μικτή Χορωδία... Δύσκολη αρκετά δύσκολη προσπάθεια όσο και επίπονη. Μια πειθαρχημένη και ποιοτική χορωδία είναι ένας άλλος Σύλλογος. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση και πειθαρχία. Δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι με την μέχρις και σήμερα πορεία της. Τα μαθήματα της χορωδίας παραδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 20.00-22.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ . Περιμένουμε φίλους να επανδρώσουν την χορωδία μας γιατί έχουμε την ανάγκη περισσοτέρων χορωδών.Το ρεπερτόριο που διδάσκεται καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα στο χορωδιακό τραγούδι και δεν είναι λόγω ονοματολογίας του Συλλόγου αμιγώς Επτανησιακό.Την ευθύνη της χορωδίας έχουν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος 6973543120 με αναπληρώτριες το μέλος του ΔΣ κ. Σοφία Φλαμιάτου 6944231529 και την Γενική Γραμματέα του ΔΣ κ. Μαρία Χατζηπάντου 6938634833.
Ταμίας της χορωδίας είναι η χορωδός κ. Άννα Γούναρη.
Την διεύθυνση χορωδίας μας έχει ο Μαέστρος, Συνθέτης, Καθηγητής Μουσικής και Ανώτερων Θεωρητικών, κ.Ματθαίος Λεγάκης.
Στο πιάνο της χορωδίας μας κάθε Παρασκευή η κ. Ιωάννα Τρίγκα
Φίλες και φίλοι.
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ξεκινάμε την καινούργια χρονιά με πολλά όνειρα και την μεγάλη μας ελπίδα της καταξιωσής μας Πανελλαδικά πλέον στον χώρο της ποιοτικής χορωδιακής μουσικής.Και μπορούμε και θέλουμε.Περιμένουμε όλους εσάς γνωστούς και καλούς φίλους συνοδοιπόρους μας στον ποιοτικό πολιτισμό και αυτή την χρονιά να στηρίξετε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια που καταβάλουμε να παραμείνουμε μια όμορφη μουσική παρέα στοχεύοντας σε μια καταξιωμένη και νοικοκοιρεμένη χορωδία.Περιμένουμε περισσότερους φίλους και φίλες κοντά μας να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την μουσική μας παρέα.Καλή Χρονιά σε όλους μας με υγεία και πολύ όμορφες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου