Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Culture and Well-being Forum 2021


 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗨𝗽 𝗔𝗿𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗪𝗲𝗹𝗹-𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴

The Culture and Well-being Forum 2021 offers the opportunity to present best practices, discuss and share experiences among practitioners, and engage in dialogue with experts and decision-makers about institutional collaborations and support structures needed to scale up cultural well-being projects and interventions.
The Forum takes place online and includes conference panels, inspirational talks, case studies, workshops, policy discussions and an artistic programme.
The Forum is for you if you are a culture professional, healthcare practitioner, researcher, decision-maker or someone with an interest in arts and well-being who would like to explore with us how arts and culture interventions can contribute to people’s health and well-being.
𝗔𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗲: www.art-wellbeing.eu/forum-2021/
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗶𝘀 𝗳𝗿𝗲𝗲 𝗼𝗳 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗴𝗲. 𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗶𝘀 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝘂𝗻𝘁𝗶𝗹 𝗢𝗰𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟰𝘁𝗵.
The Culture and Well-being Forum was initiated by the Cluj Cultural Centre in 2018. The 2021 edition of the Forum is organised within the Art & Well-being, a European project that explores the potential of arts to enhance individual and community well-being, carried out by the Cluj Cultural Centre (RO), BOZAR (BE), UGM Maribor Art Gallery (SI) and Bruno Kessler Foundation (IT).
The project is co-financed by the Creative Europe programme of the European Union, the Romanian Ministry of Culture and the Cluj-Napoca Municipality.
...
🇷🇴
𝗦𝗰𝗮𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗶𝗰𝗲 𝘀̦𝗶 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗲
Forumul pentru Cultură și Stare de bine 2021 oferă oportunitatea de a prezenta cele mai bune practici, de a discuta și de a împărtăși experiențe între profesioniști dar și de a intra în dialog cu experți și factori de decizie cu privire la colaborările instituționale și structurile de sprijin necesare pentru extinderea proiectelor și intervențiilor culturale pentru starea de bine.
Forumul are loc online și include paneluri, discuții inspiraționale, studii de caz, ateliere de lucru, dezbateri despre politicile din domeniu și un program artistic.
Forumul este pentru dumneavoastră dacă sunteți un profesionist din cultură, practicant în domeniul sănătății, cercetător, un factor decizional sau o persoană cu interes pentru arte și stare de bine, care ar dori să exploreze împreună cu noi modul în care intervențiile de artă și cultură pot contribui la sănătatea și starea de bine a oamenilor.
𝐀𝐠𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢:
www.art-wellbeing.eu/forum-2021/
Înscrierile sunt deschise până pe 24 octombrie.
Forumul pentru Cultură și Stare de bine a fost inițiat de Centrul Cultural Clujean în 2018. Ediția 2021 a Forumului este organizată în cadrul Art & Well-being, un proiect european care explorează potențialul artelor pentru a spori starea de bine individuală și comunitară, realizat de Centrul Cultural Clujean (RO), BOZAR (BE), Galeria de Artă UGM Maribor (SI) și Fundația Bruno Kessler (IT).
Proiectul este cofinanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene, Ministerul Culturii și Primăria Cluj-Napoca.
OCT 25 AT 7 PM – OCT 27 AT 3:30 PM
Online Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου