Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Συνέντευξη: ο μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος με την δημοσιογράφο Φανή Καραφύλλη στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία»


 Κυριακή 19/11/23, στις 20:00, στο φιλόξενο studio του www.syzefxi.com και στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία», η Φανή Καραφύλλη υποδέχεται τον εκλεκτό της καλεσμένο, τον μουσικοσυνθέτη, κύριο Παναγιώτη Καρούσο. Μιλάνε για τον ίδιο, τις σπουδές του, τη ζωή του και την καριέρα του στο εξωτερικό, την πορεία και τα έργα του, για επτανησιακές καντάδες και ιταλικό μπελκάντο, για τις σκέψεις/λέξεις που γίνονται νότες, για όπερα, για ευτυχία μέσα από τη δημιουργία και τη μουσική, για το έργο του την όπερα «Ιλιάδα» του Ομήρου και για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα! Αυτή τη φορά, συντροφιά με ξεχωριστές συνθέσεις του ίδιου του μουσικοσυνθέτη! Βραδιά όπερας λοιπόν αύριο στο syzefxi web radio!

Σας περιμένουμε στο Chat του σταθμού https://syzefxi.com/listen-live-chat/
Συντονιστείτε στο syzefxi web radio
📣 Ακούστε μέσω:

Μια πολύ ωραία συνέντευξη με την δημοσιογράφο Φανή Καραφύλλη στην εκπομπή «Πού βρίσκεται η ευτυχία» αύριο, Κυριακή 19/11/23, στις 20:00, στο φιλόξενο studio του www.syzefxi.com Συντονιστείτε στο syzefxi web radio. Σας περιμένουμε στο Chat του σταθμού https://syzefxi.com/listen-live-chat/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου