Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Τα «Κατά Μάρκον»… Μία Ρεμπέτικη Λειτουργία

 


Τα «Κατά Μάρκον» #μια_ρεμπέτικη_λειτουργία, μία μουσικοθεατρική παράσταση, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου!

Μέσα από τις μνήμες, τις διηγήσεις και τα τραγούδια τους, ξεκινάμε από την παλιά Σύρα του Μάρκου Βαμαβακάρη, για να καταλήξουμε στον Πειραιά της εποχής του Μεσοπολέμου, όπου η σμυρναίικη σχολή παραχωρεί τη θέση της στο πειραιώτικο ρεμπέτικο! Σε μια εποχή κρίσιμη και μεταβατική για την Ελλάδα, με τους πρόσφυγες και τους εργάτες του λιμανιού να εξωθούνται στο περιθώριο, παρακολουθούμε τη μύησή τους στον κόσμο της «πιάτσας» και τη γεμάτη πάθος και ένταση ζωή του ρεμπέτη, με την ιδιαίτερη ιδεολογία, τις αξίες και τα σύμβολά της!
Μία παραγωγή του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής!
🔹️ Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση.
🔹️ Προμηθευτείτε τις #δωρεάν_προσκλήσεις από τα σημεία διανομής.
➡️ Ηλεκτρονικά με αποστολή email (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, τίτλος εκδήλωσης και αριθμός προσκλήσεων) στη διεύθυνση festivalpapxol@gmail.com
➡️ Από το Γραφείο του Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90, Παπάγος), από τις 21 Αυγούστου, ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 14:00, τηλέφωνα ☎️ επικοινωνίας 2132027185-186-187, καθώς και από το Εμπορικό Κέντρο Holargos Center (Λεωφόρος Περικλέους 56, Χολαργός, τηλέφωνο επικοινωνίας 2106522977).

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου