Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Βραδιά Ελληνικού Ροκ | Μιχάλης Κακέπης, Βασίλης Χατζημακρής, Μπάμπης Καρράς


Ο Μιχάλης Κακέπης, ο Βασίλης Χατζημακρής και ο Μπάμπης Καρράς ανεβαίνουν μαζί στη σκηνη του REMEDY LIVE STAGE για μια εκρηκτική αλλά και παρεϊστικη βραδιά-αφιέρωμα στο ελληνόφωνο ροκ του χθες και του σήμερα.
Σάββατο 9 Σεπτέμβρη
21:30
Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ: 21 1118 9511

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ είναι ένας καλλιτέχνης που έχει γράψει ιστορία στο "Σταυρό του Νότου" στην Αθήνα αλλά και στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα. Το 1990 εμφανίστηκε στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Δημήτρης Ψαριανός, η Πόπη Αστεριάδου, ο Νίκος Παπάζογλου, ο Γιάννης Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Ξύλινα Σπαθιά, αλλά και ξένα συγκροτήματα.
Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο «Πέρασμα Στο Φως». Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Πορτοκαλί Και Θαλασσί», για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές «Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2». Ο Μιχάλης Κακέπης, ήδη γνωστός στο ροκ κοινό, γίνεται, όμως, γνωστός σε πλατύτερη μάζα από τη συμμετοχή του το 2001 στο soundtrack ελληνικής σειράς "Δούρειος Ίππος", από το το οποίο ξεχώρησε το τραγούδι "Σ' ένα σικέ αγώνα".
Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single «Χρυσοθήρας Της Ζωής» ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο «Αλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου» των Όναρ. Ακολουθούν το 2008 οι "Νύχτες Υγρές", αλλά και μια ιδιαίτερη συνεργασία με τη μεγάλη Μαρίζα Κωχ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΚΡΗΣ είναι ένας νέος τραγουδοποιός και τραγουδιστής που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από δεκαετή πορεία και μουσικές σπουδές Σύνθεσης στο εξωτερικό.
Έχει συμμετάσχει ως τραγουδιστής και συνθέτης σε πλειάδα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει εκδώσει τα single "Σιγή Ιχθύος" και "Παραγουανός" με το συγκρότημα Σιγή Ιχθύος, και την διασκευή του θρυλικού τραγουδιού "Σωλήνες" των Lost Bodies με τίτλο "Cretan Solines".
Γεννημένος το 1993, ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΡΑΣ αποτελεί πρωτοπόρο κιθαρίστα με πολυπληθή πτυχία και εξειδίκευση στη χρήση της κιθάρας. Ξεκινώντας από την κλασική κιθάρα σε ηλικία 5 ετών, ο Μπάμπης δείχνει την αφοσίωσή του στην τέχνη της κιθάρας, αναδεικνύοντας την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του ήχου. Επίσης, ως συνθέτης, έχει δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια για διάφορα σύνολα, από ροκ και μέταλ συνθέσεις μέχρι ορχηστρικά και χορωδιακά κομμάτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου