Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

''Fabulous VI'' fullband maske party @HolyWood Stage.Athens


 Ρυθμός, χορός, δυνατές εκτελέσεις, καλή διάθεση και ξέφρενες μουσικές αναμνήσεις από τις δεκαετίες του '80 και του '80: Αυτά είναι τα βασικά «συστατικά» της μουσικής «συνταγής» των Fabulous VI που καταφέρνουν να παρασύρουν το κοινό τους όπου κι εμφανίζονται μετατρέποντας τις συναυλίες τους σε ξέφρενα πάρτι.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, έρχονται ξανά στον φιλόξενο χώρο του HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο και στήνουν ένα αποκριάτικο μασκέ πάρτι γεμάτο ρυθμό και νοσταλγία για τις παλιές καλές εποχές.
Για την ξεχωριστή αυτή βραδιά έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό αφιέρωμα σε ελληνικά και ξένα ποπ τραγούδια των δεκαετιών '80 και '90. Από τον Κώστα Μπίγαλη, το Χρήστο Δάντη, τη Μαντώ και την Αλέξια, έως τους ABBA, τις Weather Girls, την Cindy Lauper τους Ghostbusters και τη Madonna οι επιτυχίες αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, θα παίξουν και πάλι δυνατά για να ξεσηκώσουν και να ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη.
Οι Fabulous VI καταπιάστηκαν με αυτή την ενδιαφέρουσα και διαχρονική εποχή της δισκογραφίας και συνδύασαν ρυθμούς και μελωδίες σε ένα non stop, ευχάριστο, με σαφείς rock "πινελιές" πρόγραμμα.
Και όπως με νόημα λέει και η ίδια η μπάντα... "Η αλήθεια πατέρα, βρίσκεται στη μουσική των δεκαετιών '80 και '90... Γκέγκε?"
Επιθυμία τους είναι να ανεβάσουν την διάθεση του κοινού στα ύψη, με τις δυναμικές εκτελέσεις τους σε τραγούδια που άφησαν εποχή και είναι συνυφασμένα με τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες αναμνήσεις μας.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: ''Fabulous VI'' fullband maske party @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι ''Fabulous VI'' fullband έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
HolyWood Stage sound engineering team:
Varlas Spyros / Panagiotis Megas / Gus Dibelas
Χαιρετίζουμε την συνεργασία με το Αθηνόραμα:
#METRORAMA
A PROJECT BY ATHINORAMA
με τα παρακάτω link της ''κόκκινης γραμμής''
https://www.athinorama.gr/.../agios-dimitrios.../3017152
https://www.athinorama.gr/metrorama/redline
Doors open 22:00
Show starts 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται με προτεραιότητα και χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα Backstage-καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/
https://www.youtube.com/@HolyWoodStage/featured
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510...
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens

HolyWood Stage.Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου