Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Λιχαδονήσια: Στον τιρκουάζ παράδεισο της Εύβοιας | Beach Day

 


Λιχαδονήσια: Στον τιρκουάζ παράδεισο της Εύβοιας | Beach Day

📆 Σάββατο 26 Αυγούστου '23
Έλα να ζήσουμε μαζί ένα ξέγνοιαστο #καλοκαιρινό μονοήμερο με βουτιές σε #καταγάλανα νερά!
Τα #Λιχαδονήσια είναι ένα σύμπλεγμα μικρών #νησιών που βρίσκονται μεταξύ της βόρειας #Εύβοιας και της απέναντι ακτής της Φθιώτιδας. Είναι κατάφυτα, με #χρυσή άμμο και #τιρκουάζ νερά, και περιβάλλονται από απέραντο #γαλάζιο. Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο κρυφός παράδεισος συχνά αποκαλείται «οι Σεϋχέλες της Ελλάδας» ή «οι Μπαχάμες της Ελλάδας».
Το μεγαλύτερα νησάκια είναι η Μανόλια (ή Μονολιά) και η Μεγάλη Στρογγύλη, λίγο πιο μικρά είναι η Μικρή Στρογγυλή (ή Μικρό Λιχαδονήσι), το Στενό και η Βάγια, ενώ τα υπόλοιπα είναι αρκετά μικρότερα και αποτελούν την ομάδα «Ποντικονήσια». Προορισμός μας τα Καμένα Βούρλα όπου θα επιβιβαστούμε στο #καραβάκι για μια μοναδική #κρουαζιέρα έως αυτόν τον τιρκουάζ #θησαυρό της Εύβοιας!
Θαυμάζουμε τα υπέροχα νερά και απολαμβάνουμε τη δροσερή διαδρομή έως ότου αποβιβαστούμε στην παραλία όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο/βουτιές και χαλάρωση στο μοναδικό αυτό μέρος.
Εκεί επίσης υπάρχει οργανωμένο #beach bar που διαθέτει #ξαπλώστρες & ομπρέλες #δωρεάν για όλους !
Επίσης θα βρείτε καφέ αλλά και φαγητό σε προνομιακές τιμές.
Αναχωρούμε το απογευματάκι για Καμένα Βούρλα και επιστροφή στην Αθήνα.
Άφησε τη ρουτίνα και τη ζέστη της πόλης και έλα να απολαύσουμε μαζί το ιδιαίτερο αυτό #εξωτικό μέρος βουτώντας σε απίστευτης ομορφιάς νερά !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στο ακόλουθο link:
™️ WADE | Adventure Travel & Outdoor Activities Company
Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. 0207E70000882701

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου