Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριά στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Βαρβάρας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη



Γιώργος Καπλάνης - Ελευθέριος Καλκάνης

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Γιάννης Ρίτσος" του Δήμου Αγίας Βαρβάρας παρουσιάστηκε μια Νύχτα Καρναβαλιού σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι από την Ευρώπη στην Ελλάδα από το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας. Ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Ελευθέριος Καλκάνης συνόδευσε στο πιάνο την εκδήλωση. Συμμετείχαν το Θεατρικό του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, η παιδική χορωδία και η χορωδία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Η σοπράνο Βανέσσα Καλκάνη έκλεψε την βραδιά ερμηνεύοντας υπέροχα ένα ρεπερτόριο από άριες από όπερες μιούζικαλ και Ελληνικά τραγούδια της Τζένης Βάνου.
Βανέσσα Καλκάνη
Συγκεκριμένα η Βανέσσα Καλκάνη άρχισε το πρόγραμμα με την άρια της Adele's aria (Mein Herr Marquis) - Die Fledermaus από την οπερέτα «Νυχτερίδα» του Στράους, Johann Strauss jr., την άρια της Ροζίνα 'Una voce poco fa' από την όπερα "Κουρέας της Σεβίλλης" του Τζοακίνο Ροσσίνι όπου εντυπωσίασε με τις τέλειες κολορατούρες και τις άνετες ψηλές νότες. Την συνόδεψαν φανταστικά ο μαέστρος Ελευθέριος Καλκάνης στο πιάνο, οι υπέροχοι μουσικοί Δανάη Κιουπούρογλου στο φλάουτο, και ο Δημήτρης Σιδερής στο όμποε.
Η Βανέσσα Καλκάνη συνέχισε το πρόγραμμα με το γνωστό τραγούδι από το μιούζικαλ και αποσπασματα από το μιούζικαλ «Το φάντασμα της όπερας» του
χορωδία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας
Η παιδική χορωδία ερμήνευσε γνωστές αποκριάτικες καντάδες και τραγούδια.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Ελευθέριος Καλκάνης

Βανέσσα Καλκάνη

Βανέσσα Καλκάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου