Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία «Μέλανι και Ευτυχία», μια ιστορία Αγάπης !!!‏




«Μέλανι και Ευτυχία», μια ιστορία Αγάπης !!!
Με τον καλύτερο τρόπο, τίμησαν την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 4, εκατοντάδες φίλοι, μικροί και μεγάλοι, παρακολουθώντας την παράσταση «Μέλανι και Ευτυχία, μια ιστορία αγάπης», στον Πολυχώρο Αννα και Μαρία Καλουτά που πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων).
Υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη, η συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων παρουσίασε το έργο της Δώρας Λουίζου σε σύνθεση των Νάσσου Σωπύλη και της Σοφίας Ταμβακοπούλου. Σχολεία από διάφορες περιοχές της Αθήνας, Σύλλογοι ΑΜΕΑ  αλλά και Αθηναίοι πολίτες παρακολούθησαν  την  ιστορία της Μέλανι και της Ευτυχίας, που ανέδειξε τη αξία της «Διαφορετικότητας» βοηθώντας στην εξοικείωση των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα της  αναπηρίας.
Οι μικροί μας φίλοι που παρακολούθησαν με αγωνία το παραμύθι, φωτογραφήθηκαν με την αφηγήτρια Δώρα Λουίζου και  την «Ευτυχία» στο τέλος της παράστασης και  δέχτηκαν με χαρά τα δώρα που είχαν για εκείνους η Μέλανι και η Ευτυχία καθώς και το μπλοκ ζωγραφικής με το οποίο θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το παραμύθι. Η παράσταση έκλεισε με το τραγούδι «Είμαι «διαφορετικός», σε στίχους Δώρας Λουίζου και μουσική Νάσσου Σωπύλη, με την συμμετοχή της παιδικής χορωδίας «Τέττιξ» υπό την διδασκαλία της Τέτης Αϊβατζίδου.
                                                                                                                          HUwww.facebook.com/melanikaieytyxiaU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου