Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Συναυλία του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στον "Μαγεμένο Αυλό"

 

Συναυλία του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου αφιερωμένη στην Μαρίας Κάλλας στον "Μαγεμένο Αυλό"

Παρουσίαση: Κώστας Βενετσάνος, παρουσιαστής, ηθοποιός και τραγουδιστής, και η Billy Joe, Σχεδιάστρια Μόδας και Παρουσιάστρια της εκπομπής BILLY JOE Tonight TV.
Τιμητική συμμετοχή η διεθνής ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου θα ερμήνευση το τραγούδι "Παρθενώνας" του Παναγιώτη Καρούσου σε ποίηση Κωστή Παλαμά.
Σολίστ: Ειρήνη Κώνστα, Ρέα Βουδούρη.
Χορωδία «Ραψωδοί» και σολίστ της όπερας
Γιάννης Δάρρειος, Γιώργος Κεραμιδάρης, Κωνσταντίνος Παπαλέξης, Αργύρης Κοντονικολάου, Νίκη Ζαχαροπούλου.
Πιάνο: Χριστιάνα Μάνου
Συντονισμός: Ρέα Βουδούρη
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παναγιώτης Καρούσος
Έκτακτη συμμετοχή: Δέσποινα Μοίρου-ηθοποιός, Billy Joe (σχεδιάστρια μόδας)
Πρόγραμμα: Άριες και ντουέτα από όπερες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας και από τις όπερες «Ιλιάδα του Ομήρου» και «Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου» του Παναγιώτη Καρούσου.
Santa Lucia - Iταλική καντσονέτα, Αργύρης Κοντονικολάου
Vincenzio de Meglio : "Finestra che lucevi" Γιώργος Κεραμιδάρης, τενόρος
Santuzza (Cavalleria Rusticana-P. Mascagni) "Voi lo sapete, o mamma" Ειρήνη Κώνστα, σοπράνο
Un bel di vedremo, Άρια της «Μπατερφλάι» G. Puccini Ρέα Βουδούρη, σοπράνο
Ο Ελληνοκαναδός μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, γνωστός από τις όπερες του (Προμηθέας Δεσμώτης, Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα, Μέγας Αλέξανδρος), το Ορατόριο: «Το Τραγούδι των Εθνών», τη Συμφωνία της Ελευθερίας, κ.α., είναι ένας μουσικοσυνθέτης αναγεννησιακού τύπου και η μουσική του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο».



ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΩΡΑ 18:30-20:30 μ.μ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΣΤΟΝ "ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ" ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ ΣΟΛΙΣΤ: Ειρηνη Κώνστα, Ρέα Βουδούρη Χορωδία "ΡΑΨΩΔΟΙ" και συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Γιώργος Κεραμιδάρης, Κωνσταντίνος Παπαλέξης, Αργύρης Κοντονικολάου, Νίκη Ζαχαροπούλου. Στο πιάνο συνοδεύει η Χριστιάνα Μάνου. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παναγιώτης Καρούσος Παρουσίαση: Κώστας Βενετσανος (θα γράψει ο Θεοφίλου την ιδιότητά του) Πρόγραμμα: Άριες και ντουέτα από τις όπερες "Ιλιάδα του Ομήρου" και "Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου" του Παναγιώτη Καρούσου,καθώς και από όπερες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας. Ο διεθνους φήμης Ελληνοκαναδός μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, γνωστός από τις όπερες του (Προμηθέας Δεσμώτης, Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα, Μέγας Αλέξανδρος), το Ορατόριο: «Το Τραγούδι των Εθνών», τη Συμφωνία της Ελευθερίας, κ.α., είναι ένας μουσικοσυνθέτης αναγεννησιακού τύπου και η μουσική του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Έκτακτη συμμετοχή: Δέσποινα Μοιρου-ηθοποιός, Billy Joe (σχεδιάστρια μόδας)

Μαγεμένος Αυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου