Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και στο Δημαρχείο Ρέντη

 Με την ευχή για μια καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της στον Αγ.Ι. Ρέντη το Σάββατο 6 Ιανουαρίου μετά τη δοξολογία για τον καθαγιασμό των Υδάτων στον Ιερό Ναό Αγ.Ι. Προδρόμου. Το Μουσικό Τμήμα Ρέντη του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και το Γυναικείο Τμήμα της Χορωδίας Νίκαιας γέμισαν μελωδίες την κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Ι.Καμπανέλλης».

Παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και συλλογικών φορέων της πόλης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογράμμισε:
«Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά για την πρώτη επικοινωνία μας εδώ στο Ρέντη, την πόλη που μετεξελίχθηκε σε μια σύγχρονη οικιστική περιοχή υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη και αξιοποιώντας την ευκαιρία να δηλώσω ότι θα συνεχίσουμε την δημιουργική προσπάθεια του με συνέπεια και αποφασιστικότητα.
Οι πρώτες αυτές ημέρες του 2024 οριοθετούν την αφετηρία της συλλογικής εκκίνησης μας να φέρουμε το Δήμο μας ένα σκαλοπάτι πιο πάνω, να υποστηρίξουμε την εξέλιξη της με περισσότερα σύγχρονα μέσα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της με παρεμβάσεις που αποδεδειγμένα θα υπηρετούν τον πολίτη και τις βασικές ανάγκες του».




Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη - Ενημέρωση Εκδηλώσεων & Δράσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου