Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη Προέδρου Βουλής των Ελλήνων κ. Ε. Μεϊμαράκη στην Ι. Μητρόπολη Καναδά




Από την ανταλλαγή δώρων. Ο Μητροπολίτης πρόσφερε 
στον εξοχώτατο Πρόεδρο της Βουλής μία εικόνα της 
Παναγίας της Τοροντόεσσας και ο κ. Μεϊμαράκης πρόσφερε 
στον Μητροπολίτη, υδατογραφία της Βουλής των Ελλήνων, 
από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Βουλής των Ελλήνων.
Ο εξοχώτατος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Καναδά. Επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Καναδά Οττάβα, όπου είχε επαφές με τους αρμοδίους της Καναδικής Κυβέρνησης. Επισκέφθηκε το Τορόντο, όπου και εκεί είχε επαφές με τους αρμοδίους της Επαρχιακής Κυβέρνησης και τώρα επισκέπτεται το Μόντρεαλ και το Κεμπέκ.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του στο Τορόντο ήταν η Ιερά Μητρόπολή μας. Ο Μητροπολίτης Σωτήριος τον δέχθηκε με τιμή και αγάπη. Τον ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μητρόπολης και της Θεολογικής μας Ακαδημίας και συνεζήτησαν διάφορα θέματα. Ο εξοχώτατος Πρόεδρος κ. Μεϊμαράκης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα της Ιεράς Μητρόπολης και της Θεολογικής Ακαδημίας και συνεχάρη θερμά τον Μητροπολίτη Σωτήριο.
Η φωτογραφία στο γραφείο του Μητροπολίτη Σωτηρίου. Από αριστερά: π. Τ. Πορφύρης, η κα. Π. Μήλιου (Γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Βουλής), ο Γ. Πρόξενος κ. Δ. Αζεμόπουλος, ο Επίσκοπος κ. Χριστοφόρος, ο Πρόεδρος κ. Μεϊμαράκης, ο Μητροπολίτης κ.Σωτήριος, ο Πρέσβης κ. Ε. Αγγελόπουλος, ο Πρέσβης κ.A. Δενδούλης και ο κ. Π. Κάμπρας  (Διευθυντής Γραφείου Τύπου Βουλής).
 
Ο Μητροπολίτης Σωτήριος καλωσορίζει τον Πρόεδρο κ. Μεϊμαράκη στην Ιερά μας Μητρόπολη. Στην φωτογραφία από αριστερά: Ο Πρέσβης κ. Ε. Αγγελόπουλος, ο Γ. Πρόξενος κ. Δ. Αζεμόπουλος, ο Πρόεδρος κ. E. Μεϊμαράκης και ο Μητροπολίτης Σωτήριος. Όπισθεν διακρίνεται ο κ. Χ. Γρίμπας, Εμπορικός Ακόλουθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου